Slideshow

Őshonos pályázat - 2017

Tisztelt Tenyésztők!

Az "Őshonos" pályázat újra beadható lesz februárban. A pályázati kiírás él, megtekinthető az alábbi webhelyen: https://www.palyazat.gov.hu/vp-4-1021-15-a-vdett-shonos-s-veszlyeztetett-mezgazdasgi-llatfajtk-genetikai-llomnynak-in-situ-megrzse

Pályázhat az is, aki tavaly már pályázott, de azóta az állományába került olyan kanca, amely megfelel a pályázati feltételeknek.

Ami szükséges a sikeres pályázathoz:

- Tenyésztő szervezeti tagság
- Őshonos kanca egyed a tenyészetben
- MVH ügyfélregisztrációs szám, és tenyészet(TIR) kód, a tenyészet kódon "ló" mint állatfaj aktív tartásának bejelentése
- NÉBIH felé benyújtott "Ló tartási hely" bejelentő nyomtatvány
- A pályázatban szerepeltetett egyedre vonatkozóan az Egyesület általi tenyészszemlén kiállított "Bírálati lap"
- Ügyfélkapu, és ahhoz tartozó érvényes jelszó!
- Igazolás az Egyesülettől a kanca törzskönyvben tartásáról (formanyomtatvány)

Az Őshonos pályázat beadásakor fokozottan figyeljen mindenki, hogy az elektronikus felületen jelölje be a KKV státuszát! Ez nem azonos az Egyesületnek leadott papír alapú dokumentummal. Ennek hiányában az idén beadott pályázatok elutasításra kerülnek.
A bankszámlaszám bejelentését is ellenőrizni kell, mert ugyanaz lesz az eredmény.

Azok, akik nem biztosak benne, hogy a lovaik be vannak jelentve a tartásukra kérhetnek írásban állományegyeztetést a NÉBIH-től, a levélben tüntessék fel az MVH Ügyfélregszámot, és a tenyészet kódot is. Aki nem boldogul, telefonon a 30/311-4808-as telefonszámon Tóth Zsuzsannánál kérhet segítséget. A telefonon érdeklődők a gyorsabb ügyintézés érdekében készítsék elő MVH Ügyfélregisztrtációs számukat!