Slideshow

Text_kep_249

A kiállítás helyszínéről bővebb információ a képre kattintva elérhető!

 


A Magyar Hidegvérű Lótenyésztő Országos Egyesület közleménye:

"Kedves Tenyésztők!

Sajnos az újraindult őshonos pályázatban több kancát elutasítottak azzal a kifogással, hogy a fajtához tartozás nincs rögzítve a lóútlevélben.

Erre a problémára megszületett a megoldás.

Minden lóútlevelet, amelynek a második oldaláról hiányzik a "fajta" megjelölése, tehát nincs belenyomtatva, hogy "hidegvérű" küldjenek el az Egyesület postacímére, (Lippó, Kossuth L. u. 89.) hogy a tenyésztő szervezet bejegyezhesse törzskönyvhöz tartozást. Előfordulhat olyan útlevél is, ahová bepecsételték a fajtát, a biztonság kedvéért ezt is küldjék meg az Egyesületnek.

Kérünk mindenkit, hogy ajánlottan adja fel a lóútleveleket, nehogy a postán elkeveredjen."

Forrás: http://www.hidegverulotenyesztok.hu/hirek-almenu

 

Kedves Látogató, köszöntjük oldalunkon!

A Magyar Hidegvérű- Információs Oldal és Adatbázis magánkezdeményezésként, hiánypótlóként készült a hidegvérű lovak kedvelői számára. A hidegverulo.hu weboldalt NEM a Magyar Hidegvérű Lótenyésztő Országos Egyesület üzemelteti, hanem magánerőből készült el és tartjuk fent.

Az oldal célja, hogy felhívja a figyelmet a fajtában rejlő lehetőségekre, illetve az adatbázis jóvoltából testközelbe hozza a Magyarországon fedező méneket. A ménadatbázis közel teljes, de folyamatosan bővítjük, szerkesztjük, hogy minél átfogóbb oldal álljon az érdeklődők rendelkezésére. Ezúton is szeretnénk megkérni, ha Ön hozzá tud járulni ehhez az elképzeléshez, ossza meg velünk információit, ötletét.

Kellemes böngészést kívánunk!


Kedves hidegvérűt tartók, tenyésztők!

Sponsors: Shop cheap oakley sunglasses here.

Örömmel vesszük, ha küldenek nekünk kancaszármazásokat, fényképeket, hogy minél több lóról tudjunk még teljesebb információkkal szolgálni. Az adatokat a hidegverulo@gmail.com e-mail címre várjuk.

Köszönettel:

Hidegvérű Barátok Társasága